Zlatan ägare i spelbolag för sportbetting

Spelmarknaden har länge varit på framfart, och det är inte ovanligt att spelbolaget frontas av kändisar på olika sätt. Nu har ett spelbolag fått en delägare som verkligen gör namn för dem, nämligen Zlatan Ibrahimovic.

 

Vi har tidigare skrivit om att spelbolagens framtid i Sverige utreds, vilket kan drabba branschen. Men för spelbolaget Bethard går det superbra med deras nya delägare. Zlatan Ibrahimovic, som går in och blir den fjärde största ägaren av bolaget. Men några köpesiffror är inget som man vill gå in på. Och på Bethard är man glad och förväntansfull för den nya ägaren.

 

Ryktats länge om delägarskapet i spelbolaget

Det har länge ryktats kring ägandet i branschen och nu är det bekräftat. I en artikel från SVD skriver man bland annat det varit en dröm länge för spelbolaget Bethard och att satsningen helt kretsar kring Zlatan.

 

”För oss är det här startsignalen för en helt ny fas för bolaget. Vi har ambitionen att växa 300 procent under kommande år. Vi kommer storsatsa cirka 150 miljoner på marknadsföring”, säger VD:n enligt artikeln.

 

Profil och storägare

Zlatan blir alltså inte bara profil för bolaget utan också storägare i det. Zlatan är känd för att gå all in och ställa höga krav på sina projekt. Det blir en stor utmaning för spelbolaget att leva upp till, men något som de själva tycker verkar kul.

 

Anonymt och satsande bolag

Bolaget Bethard är relativt anonymt och likaså en av ägarna än så länge. Deras mål är att bli ett ledade spelbolag och varumärke inom sportbetting i Europa. Bolaget är likt andra placerat på Malta. En annan kändis man anlitat är till exempel Felix Herngren, som ska producera och paketera kampanjen för storsatsningen.